Upeimmat & kimaltavimmat vaihtoehdot

Paljeteista ja kimallukset ovat hyvät juhlat tehty. Juhlapukeutumisen yhtenä kulmakivenä ovatkin paljetein ja kimalteella koristellut juhlamekot, joita naiset kautta maailman rakastavat. Myös suomalaiset naiset rakastavat paljetteja etenkin kylmän ja pimeän syksyn ja talvenajan juhlapukeutumisessa. Paljetit ovat pikkujoulukauden suosikkivaate, mutta moni käyttää niitä läpi vuoden erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Tarjoamme 10 upeinta ja kimaltavinta paljettimekkotyyliä, joihin voi pukeutua läpi vuoden ja jollaisia voi löytää monista verkkokaupoista kuten JJ’s House.

  1. Pitkähihainen paljettimekko. Rentoihin juhliin sopii loistavasti pitkähihainen paljettimekko, joka peittää ja paljastaa sopivassa suhteessa. Pitkähihainen malli sopii aikuiseen tyyliin ja näyttää hyvältä syksyn monissa juhlissa. Eikä tässä mekossa tarvitse miettiä sitä, näyttääkö liian tällätyltä, sillä pitkät hihat tuovat mekkoon ripauksen arkisuutta.

 

  1. Mattapintainen paljettimekko. Toisin kuin usein luullaan, paljetein koristeltu kangas on mainettaan monipuolisempi materiaali. Kaikki paljettimekot eivät kiillä ja kimalla, vaan myös mattapintaisista paljeteista tehtyjä mekkoja on tarjolla paljon. Mattapintainen paljettimekko sopii heille, jotka eivät kimalluksesta välitä, mutta haluavat silti piristää juhlatyyliään paljeteilla. Mattapintaista paljettimekkoa voi juhlakauden jälkeen käyttää myös arkena rennompiin ja ryhdikkäämpiin asusteisiin yhdistettynä.

 

 

  1. Vaalea paljettimekko. Vaaleat paljetit näyttävät moderneilta ja vaaleat paljettimekot ovatkin tällä hetkellä muodissa. Vaalea paljettimekko on raikas valinta ja sopii myös kesän juhlatilaisuuksiin. Mekon kaveriksi kannattaa valita upeat mustat asusteet, jotka tuovat lisäkontrastia tyyliin. Vaalea paljettimekko sopii henkilölle, joka kokeilee paljettivaatteita ensimmäistä kertaa, sillä vaaleassa värissä paljetit eivät vyöry silmille eivätkä tee asusta liian säihkyvää.

 

  1. Vintagetyylinen kimaltava mekko. Menneinä vuosikymmeninä kimaltelevia mekkoja käytettiin paljon, joten käytettyjen vaatteiden kaupoista kannattaa etsiä persoonallisia ja yksilöllisiä paljettimekkoja. A-linjaiset paljettimekot suurilla paljeteilla näyttävät upeilta tämän hetken trendikkäimpiin juhla-asusteisiin yhdistettynä.

 

 

  1. Minimittainen paljettimekko. Juhlavaatteiden klassikko on minimittainen paljettimekko. Se on upea vaate, joka vaatii kantajaltaan luonnetta. Tämä vaatekappale on pikkujoulukauden ykkönen ja sopii etenkin pitkäsäärisille naisille. Julkkiksilta voi hakea inspiraatiota siihen, miten minimittaisen mekon saa näyttämään kauniilta.

 

  1. Selästä avoin paljettimekko. Paljettien ei tarvitse olla juhlamekon ainut mielenkiintoinen juju, vaan myös leikkauksilla voi yllättää. Selästä avoin paljettimekko on seksikäs ja sopii loistavasti näyttävästä tyylistä pitävälle naiselle, joka haluaa olla juhlien keskipiste.

 

 

  1. Glitterinen bilemekko. Paljeteiden lisäksi kimallusta ja säihkettä pukeutumiseen tuovat erilaiset glitterimateriaalit. Pieni glitteri muistuttaa 90-luvusta, kun taas suurempikokoinen glitteri on kuin suoraan Studio 54 tanssilattialta. Glitterinen bilemekko sopii runsasta säihkettä kaipaavalle. Glitterimekkoon kannattaa yhdistää mattapintaiset asusteet, jottei kimallusta tule liikaa yhteen asuun.

 

  1. Kimaltava cocktailmekko. Klassinen cocktailmekko kimaltavassa materiaalissa sopii virallisimpiinkin juhliin. Koko mekon ei tarvitse olla kimaltava, vaan monissa mekoissa on pelkästään muutama kaunis paljettiyksityiskohta. Esimerkiksi paljetein koristeltu kaula-aukko tai hihansuut ovat hyvin tyypillisiä paljettiyksityiskohtia eleganteissa cocktailmekoissa. Myös pitsin ja paljettien sekoitus koristaa useita kauniita cocktailmekkoja.

 

  1. Paljeteilla koristeltu iltapuku. Virallisempaan juhlatilaisuuteen sopii hyvin paljetein koristeltu iltapuku. Kokonaan paljetein koristeltu pitkähelmainen mekko sopii näyttävälle naiselle, joka ei pelkää muiden katseita. On kuitenkin olemassa monia iltapukuja, joissa paljetit eivät ole pääosassa, vaan niitä on ommeltu harkitusti kauniiksi yksityiskohdiksi.

 

  1. Värikäs paljettimekko. Paljettien ei aina tarvitse olla mustia, metallinvärisiä tai valkoisia, vaan paljetit näyttävät kauniilta myös kirkkaissa väreissä. Viihreä, pinkki, punainen ja turkoosi ovat vain muutamia kirkkaita värejä, jotka sopivat hyvin paljettisiin mekkoihin. Väreistä pitävän kannattaakin harkita värikkään paljettimekon ostamista juhliin.

 

 

 

Similar Posts